Menu

Viva Catering

  • bigimage06-350x350
  • IMG_0705-678x509
  • logo
  • home
  • shutterstock_3403989411
  • shutterstock_3403989111
  • IMG_7215

Вива Кетъринг е Вашата кетъринг фирма! Вива Кетъринг ще изпълни Вашите желания на подходящите за Вас цени. Вива Кетъринг ще Ви предложи качество, професионално отношение и голям избор. Ще планираме, организираме и осъществим желаното от Вас събитие. Ние ще реализираме Вашето сватбено тържество, абитуриентски бал, прием, коктейл, рожден ден, официална вечеря, градинско парти, фирмено или корпоративно парти, тийм билдинг, кафе пауза.

В компетенциите на Вива Кетъринг е да предвиди и осигури всичко необходимо за Вашето събитие. Можете да разчитате на нашият екип. Предлагаме качество и разнообразие в храната, оборудването и обслужването. Ще създадем подходящата атмосфера за Вас, Вашето семейство, Вашите гости и приятели. Вива Кетъринг е Вашата кетъринг фирма!

Ще предложим мястото, ще осигурим храната, оборудването, обслужването. Ще направим оригинална декорация по Ваш вкус с красиви цветя и орнаменти. Ще се погрижим и за Вашето добро настроение с подходящото музикално оформление.

Какъв искате да бъде Вашият сватбен ден?

Ако смятате, че традиционно тържество е най-подходящото за Вас и Вашите гости изберете Вива Кетъринг! Ако искате модерно и провокативно сватбено тържество изберете Вива Кетъринг! Ако все още не знаете как искате да протече този важен ден изберете Вива Кетъринг! Ние ще се погрижим да осъществим перфектната за Вас сватба!

Ще предложим мястото, ще осигурим храната, оборудването, обслужването. Ще направим оригинална декорация по Ваш вкус с красиви цветя и орнаменти. Ще се погрижим и за Вашето добро настроение с подходящото музикално оформление. Това е ден, в който Вие трябва да започнете щастливо семейния си живот.
На добър час!

Категории: Заведения, Организация на партита, Сватбени агенции, Свободно време, and Услуги.Тагове: catering and вива кетъринг.

Подобни обяви

Мненията не са разрешени

Докладвай за нередност?

Изпрати на приятел

Captcha проверка
captcha image

Изпрати запитване

Captcha проверка
captcha image

Claim Listing

What is the claim proccess?

Captcha проверка
captcha image